Over.

Feike

Opgegroeid in de bossen van de Veluwe ben ik letterlijk groot geworden met natuur om me heen. Nog steeds is het belangrijk voor me. Hier laad ik me op. Van de eerste zwaluw van het jaar word ik blij.

Ik zet me met hart en ziel in voor een mooie omgeving. Lokale belangengroepen kunnen op me rekenen. Maar ook landelijk zet ik me in. Van 2010 tot 2018 was ik bijvoorbeeld lid van het landelijk bestuur van de Vereniging tot behoud van Natuurmonumenten. Een eervolle taak in een prachtige organisatie. Mooie tijd ook waarin de organisatie is ontwikkeld tot wat ie nu is: een beweging van mensen voor de natuur.

Daarnaast ben ik actief in de sport. Om zelf te doen, heerlijk actief buiten zijn: roeien, fietsen, lopen. Als het maar buiten is. Ook in de sport ben ik bestuurlijk actief. Zorgen dat sporten mogelijk wordt voor een grote groep. Ook dat zat er al vroeg in. Als junior zat ik al in de jeugdcommissie van mijn vereniging, daarna actief bestuurslid, voorzitter, bestuurder van een lokale sportkoepel en nu bestuurslid bij de landelijke roeibond KNRB.